Guida popullore

Udhëzime dhe artikuj të fundit

A është Molotov falas?

Molotov është i lirë! Shikoni drejtpërdrejt dhe riprodhoni TV falas. Aplikacioni është i disponueshëm për...

rivendosni iphone pa iTunes

- Shkoni te cilësimet e iPhone. - Prekni Të përgjithshme > Rivendos > Fshi të gjitha përmbajtjet dhe cilësimet....

ngjyra e kundërt iphone

Për të përdorur "Invert Colors", hapni aplikacionin "Cilësimet", më pas prekni Aksesueshmërinë> Ekrani dhe madhësia e tekstit.